Dinu Maxer și-a cerut iubita în căsătorie! Magdalena Chihaia a primit inelul departe de România

11 06. 2024, 10:52

Dinu Maxer și-a cerut iubita în căsătorie! Artistul și Magdalena Chihaia s-au logodit într-un cadru de vis, departe de România. Toate detaliile în rândurile de mai jos.

Dinu Maxer trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Magdalena Chihaia de ceva timp. Cei doi s-au scunoscut după ce artistul a divorţat de mama copiilor lui, iar de atunci sunt nedespărţiţi. Pe lângă relaţia personală, aceştia se înţeleg foarte bine şi pe plan profesional. Lucrează împreună, iar fanii spun că fac o echipă foarte bună.

Artistul şi-a cerut partenera într-un cadru de vis

Acum, artistul a decis să ducă relaţia cu bruneta la nivelul următor. Astfel, în vacanţa pe care o petrec la Veneţia, Dinu Maxer şi-a cerut iubita în căsătorie. Cântăreţul i-a pus inelul pe deget iubitei sale și se pare că bat clopote de nuntă.

„Dinu: Vrei sa fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?
Magda: DA!”, este mesajul postat de Dinu Maxer pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dinu Maxer (@dinumaxer)

Magdalena Chihaia, criticată pentru relația cu Dinu Maxer

La începutul relaţiei cu Dinu Maxer, Magdalena a dezvăluit că a fost aspru criticată de internauţi. Se pare că oamenii i-au reproşat brunetei că ar trebui să îşi facă unele modificări în ceea ce priveşte aspectul fizic.

„Iar de când sunt cu Dinu, mi-am luat la hate! Mi s-a reproșat ba că sunt prea naturală, că de ce nu sunt botoxată, că de ce nu-mi pun și eu silicoane. Sincer? Mă enervează nu critica, pe care o consider constructivă.

Una era dacă venea cineva la un spectacol, era justificat, data viitoare jucam mult mai bine.

În schimb, când te uiți efectiv la oamenii care te critică, care te judecă, și care se dau mari, dar nu sunt nici perfecți și nici studii n-au…

Să mă judece cineva care arată impecabil! Eu și Dinu pare că suntem din altă lume, nu de aici, vrem să stăm departe de răutăți”, a mai spus Magdalena Chihaia, potrivit sursei menționate anterior.

 

Sursă foto: social media